Käsitöömeistrid pakkusid kaupa ja jagasid tarkusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metallehistööga tegeleb Hillar Truuvel hobi korras. Ikka selleks, et omal tegevust oleks ja lootuses, et ehk leiab mõni huviline endale ka miskit vajalikku.
Metallehistööga tegeleb Hillar Truuvel hobi korras. Ikka selleks, et omal tegevust oleks ja lootuses, et ehk leiab mõni huviline endale ka miskit vajalikku. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Pühapäeval said otepäälased osa käsitöömeistrite ja rahvamuusikute päevast.

Otepää kultuurikeskuse parki üles seatud laadatelkide vahel jäid silma müügiletid aiasaaduste, käsitööesemete ja vanavaraga. Ei puudunud ka liha- ja kalatoodete pakkujad ning rohkelt oli koduõlle ja -kalja müüjaid. Mitmel pool oli üles seatud ka laadaloterii.

Huvilistele olid avatud sokikudumise õpituba ja õletuba. Kultuuriprogrammi eest hoolitsesid Pühajärve puhkpilliorkester, eakate kollektiivid Tantsurõõm ja Laulurõõm ning tantsurühmad. Külalisesinejana oli kohale tulnud Konguta kapell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles