Laulusaade tegi Pühajärvel ühe oma viimastest peatustest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi veel õige veidi enne salvestust olid paika sätitud pingid tühjad, oli hiljem juba raske omale istekohta leida. Kaasalauljaid jagus nii pinkidele kui parki puude varju.
Kuigi veel õige veidi enne salvestust olid paika sätitud pingid tühjad, oli hiljem juba raske omale istekohta leida. Kaasalauljaid jagus nii pinkidele kui parki puude varju. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Pühapäeval salvestas ETV meeskond Pühajärve puhkekeskuse pargis järjekordset saadet sarjast «Lauluga maale!». Peagi aga pakib saatetiim asjad lõplikult kotti.

Sarja muusikatoimetaja Reet Linna sõnul on saatetiim pea igal aastal Pühajärvel käinud, vaid eelmisel aastal jäi salvestus siinmail ära. Seega on loomulik, et kohapeal on tekkinud oma fännid. Seda näitas ka publikuhuvi. Kui alguses olid paika sätitud pingid tühjad, siis mida lähemale algusaeg tuli, seda kiiremini need täitusid. Kaasaelajaid ja pealtvaatajaid jätkus ka parki puude alla, kus oli hea vilus istuda.

Nii Linna kui tootmisjuht Jaak Tammearu andsid veel enne salvestamist publikule viimaseid näpunäiteid ja innustasid kaasa laulma. Seda publik ka tegi. Kui algul tundus, et ei saa kuidagi vedama, siis mõne hetke pärast olid rahval keelepaelad valla ja lauludel lasti kõlada. Nagu ikka, juhtisid lauluväge saatejuhid Gerli Padar ja Jüri Aarma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles