Esimese päeva järel juhtisid kuperjanovlased

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Admiral Pitka luurevõistluse start
Admiral Pitka luurevõistluse start Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Admiral Pitka luurevõistlust juhtis esimese päeva järel Kuperjanovi jalaväepataljoni võistkond.

Kuperjanovlaste järel jagasid teist kohta Kaitsliidu Tartu maleva ja Tallinna maleva 1. võistkond ning neile järgneb Pärnumaa maleva 2. meeskond, teatas Kaitseliidu pressiesindaja.

Parima välisvõistkonnana on kümnendal kohal Soome 2. võistkond. Samuti on jätkuvalt rajal Naiskodukaitse Valgamaa ringkonna naised.

Võistluse on katkestanud Taani 2. meeskond. Lisaks on võistluse pooleli jätnud üks Tallinna ja Järva maleva, Taani 3, Soome 1. ning USA 1. võistkonna liige.

Võistlusel on läbitud viis ala: küberülesanne, takistusrada, sõjaõiguse tundmine, pioneeriülesanne, paintball ning öine linnalahing. Pärast viimase kontrollpunkti läbimist suundusid võistlejad pea ööpäev kestvale luureülesandele.

Luurevõistlus algas kolmapäeva esimestel tundidel ja lõpeb laupäeva hommikupoolikul lõpujooksuga Rakveres.

Võistlusel osalevad neljaliikmelised võistkonnad, kes peavad trassil lahendama sõdurioskusi sisaldavaid ülesandeid, hankima teavet tingliku vastase kohta, seejuures liikuma märkamatult, et mitte sattuda vastutegevuse küüsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles