Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2014/08/08/3262045t1h61de.jpg)
Mida sumedal suveõhtul õhtusöögiks teha? Midagi hakklihast. Kuidas seda süüa? Toorelt. Ei? Jah.
Endine muusik, kuid praegu purjetamisele pühendunud Elmo Saul Palupera vallast pakkus toorest veisehakklihast valmistatud boeuf à la tartar’i ehk rahvakeeles böffi. Selle tegemisel ei ole paika pandud rangeid reegleid, kuid kõige tähtsam on, et veiseliha oleks värske, nagu ka vuti- või kanamunad, mis (samuti toorelt!) selle toidu juurde käivad. Elmo valis lisanditeks kapparid, anšoovised, astelpajumarjad, hapukurgi ja meremarja.