Alar Nääme: see on liiga hea, et tõsi olla

, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Üks sõber ütles, et astusin trepil kolm astet korraga. Loodan, et see ei ole liiga suur suutäis, kuigi mina ise seda hammustama ei läinud,» ütles endine Valga aselinnapea Alar Nääme eile.
«Üks sõber ütles, et astusin trepil kolm astet korraga. Loodan, et see ei ole liiga suur suutäis, kuigi mina ise seda hammustama ei läinud,» ütles endine Valga aselinnapea Alar Nääme eile. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Pärast Valga aselinnapea kohast ilmajäämist töötu olnud keskerakondlane Alar Nääme lendab nüüd kõrgemale, kui ootas. Ilmselt on ta juba järgmisest neljapäevast pealinnas Kesklinna linnaosa vanem.

Linnaosavanemaks kinnitamine on küll veel ees, aga on väheusutav, et see juhtumata jääb. Kes teda Tallinnasse kutsus? «Edgar ikka, kes muu,» meenutas Nääme vestlust Savisaarega. «Pakkumine oli minule üllatav, sest see on kuum koht. Mõtlesin, et miks just mind valiti. Väga suur au ja vastutus.»

Ja mitte ainult. «Mõnes mõttes on see ka hirmutav. Väljakutse on võimas. Tundub liiga hea, et tõsi olla,» tunnistas Nääme ausalt. «Mastaabid on Valgaga võrreldes väga erinevad. Kindlasti on sealne poliitiline võitlus täiesti teisel tasemel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles