Klaperjahil startis rekordarv osalejaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muda, vesi, kuumus – Klaperjahi teisel päeval pidid võistlejad kolm tundi ekstreemsetes oludes rajal ukerdama.
Muda, vesi, kuumus – Klaperjahi teisel päeval pidid võistlejad kolm tundi ekstreemsetes oludes rajal ukerdama. Foto: Henri Kõiv / Valgamaalane

Reedest pühapäevani Jaanikese motokeskuses 14. korda peetud off-road-võistlus Klaperjaht tõi starti üle 140 ekipaaži. Järgmine jaht aga ei pruugi enam Valga külje all toimuda.

Esialgu pelgasid korraldajad, et kuivus muudab võistlusraja tolmuseks ja sunnib rada tuletõrjeautoga kastma, aga laupäeval kostitas ilmataat asjaosalisi hoopis tugeva vihmaga. «Vihm valmistas ühest küljest rõõmu, teisalt mängis vingerpussi,» sõnas ürituse peakorraldaja Vaiko Püttsepp, viidates kesiseks jäänud pealtvaatajanumbritele.

Inimbilanss oli Püttsepa hinnangul seekord umbes 3500, kellest 2500 moodustasid pealtvaatajad. «Eks väga paljud huvilised vaatavad hommikul aknast välja ja jätavad ebamugavuste vältimiseks kohale tulemata,» on Pütt­sepp veendunud, et arenguruumi jagub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles