Loits tõi Tõrva erakordse rahvahulga

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohale saabunud 4000pealine publik sai võimsa show osaliseks.
Kohale saabunud 4000pealine publik sai võimsa show osaliseks. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Seitsmes Tõrva Loits pakkus laupäeval publikule suurejoonelise tule ja vee vaatemängu, mida oli tulnud nautima 4000 pealtvaatajat üle Eesti. Kõik soovijad platsile ei mahtunudki.

Sellel aastal üllatas ja rõõmustas Loitsu-show, alapealkirjaga «Eesti rahva ennemuistsed jutud 2.0», publikut eriti mitmekesise artistidevalikuga. Õhtu juhatasid sisse Vallatud Vestid, kes pakkusid laulude vahele ka veidi nalja ja naeru. Nii Ott Leplandile kui Tanel Padarile oli see juba teine ülesastumine Tõrva Loitsul.

«Alati on mõnus tulla tagasi sündmusele, mis niivõrd populaarne,» rääkis Ott Lepland. Jalmar Vabarna, kellele oli tänavune Loits esimene, kinnitas, et tal on hea meel niivõrd mastaapsest üritusest osa võtta. «See, mis siin toimub, on Eestis üsna ainulaadne. Sellist hullust naljalt iga päev ei juhtu,» arvas Vabarna ning lisas, et Loitsule võivad suursugususe poolest konkrentsi pakkuda vaid muusikaauhindade galad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles