Jõekääru kontsert annab festivalile avapaugu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud augustis esinesid teiste seas kontserdil Luisa Värk ja Lauris Reiniks. Reiniksit näeb laval ka sel korral.
Läinud augustis esinesid teiste seas kontserdil Luisa Värk ja Lauris Reiniks. Reiniksit näeb laval ka sel korral. Foto: Timo Arbeiter

Kolmandat korda teoks saav Jõekääru kontsert avab seekord rahvusvahelise Valga militaarajaloofestivali muusikalise poole.

Kontsert on sel aastal pikem kui eelmisel, kinnitas selle korraldaja, Valga kultuurikeskuse direktor Ülle Juht. Homme õhtul esinevad Pedeli poolsaarel Ott Lepland, Terminaator, Dave Benton, Renate, Jaan Willem Sibul ja Eesti kaitseväe orkester kolonelleitnant Peeter Saani juhatamisel. Varasematest esinejatest on kohal lätlane Lauris Reiniks, keda tahtsid taas laval näha kuulajad.

Laulavad ka Valgamaalt pärit Elise Leht ja Karmen Rõivassepp. Viimast nimetab Ülle Juht oma ringkonnas tunnustatud lauljaks. «Tahame, et noored saaksid oma kodupubliku ees suurel laval orkestri saatel laulda. See on mõnikord isegi tuntud poplauljale hea kogemus ja elamus, seda oli ta näiteks ka eelmisel aastal esinenud Getter Jaanile,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles