Ivo Suur võitis ka finaaletapi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Suur
Ivo Suur Foto: Sander Maasing / Rattaprofid

Enne Filter temposõidu karikasarja viimast etappi üldvõidu kindlustanud Ivo Suur (Sparta Ratturid), kes pärit Valgamaalt Soorust, oli kiireim ka Pirita 10 kilomeetri pikkusel distantsil. Suur läbis võistlusmaa ajaga 12.49,56, mis teeb keskmiseks kiiruseks 46,77 km/h. Talle järgnesid Marko Albert (+28,31) ja Markko Adelbert (+32,30).

Naistest pälvis esikoha üldpingereas 76. positsioonil lõpetanud Inge Kool. Teine-kolmas olid Kelly Kalm ja Liisa Kull.

Tänavust Filter temposõidu karikasarja võimsalt valitsenud Suur oli parim koguni neljal etapil. Lisandusid veel 2. ja 5. koht. Kokkuvõttes 1959 punkti – arvesse läksid viie parema etapi tulemused – kogunud Suur edestas mitteametlikel andmetel mullust võitjat Raido Saart (1689 punkti), Priit Prousi (1579) ja Kert Martmad (1575).

Sarja seitsmenda hooaja lõpetuseks kujunes mitteametlikel andmetel naiste arvestuses esinelik järgmiseks: Inge Kool (1871), Liisa Kull (1724), Kelly Kalm (1669) ja Karmen Reinpõld (1644).

Korraldajad ootavad kõiki rattasõpru sel pühapäeval peetavale Filter maanteekarikasarja finaaletapile, Võru 9. rattarallile ning 23. augustil toimuvale Fakto Auto Tallinna rahvasõidule. Enne rahvasõidu starti on Vabaduse väljakul ka Filter temposõidu karikasarja ja maanteekarikasarja paremate autasustamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles