Militaarfestivali laat võrdus Kurtna omaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa müüjatest tundis huvi, kas oli õige lubada vanavaralaadale jalanõude, mee ja muu müüjaid. Korraldaja Meelis Kivi sõnul on tegemist kogupereüritusega, seega peab igaühe jaoks midagi huvitavat müügil olema.
Osa müüjatest tundis huvi, kas oli õige lubada vanavaralaadale jalanõude, mee ja muu müüjaid. Korraldaja Meelis Kivi sõnul on tegemist kogupereüritusega, seega peab igaühe jaoks midagi huvitavat müügil olema. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval käis militaarfestivali ajal korraldatud vanavaralaadal umbes 5000 inimest ehk viis korda rohkem kui läinud aastal.

Rahvusvahelise militaarajaloofestivali peakorraldaja Meelis Kivi oligi eile enim rahul sellega, et laat oli väga menukas.

«Minu pikaajaline unistus on olnud, et meie laat oleks konkurent suurtele vanavaralaatadele, näiteks Kurtna omale. See unistus täitus. Naljatamisi öeldes vaatasin pool kaheksa hommikul üle õla, et ega kedagi enam ei tule,» muheles Kivi, pidades silmas, et kauplejaid oli kohal 150 ehk kolm korda rohkem kui mullu. «Enam poleks saanud kedagi kuhugi panna, isegi katlamajatagune oli kauplejaid täis, rääkimata atraktsioonide vahedest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles