Kaksiklinn Valga-Valka võõrustab kuue riigi jalgpallureid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

22.-24. augustini peetakse Valga ja Valka linna jalgpalliväljakutel maha rahvusvaheline Valka-Valga Football Cup 2014. Turniiri korraldatakse esimest aastat ning kohal on pallurid Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Belgiast ja Venemaalt.

Avatseremoonia toimus eile, 22. augustil kell 19 Valka jalgpallistaadionil, kus sai näha kõiki noorte võistkondi. Toimusid ka erinevad meelelahutuslikud võistlused noortele ning võistkondade treenerid kohtusid jalgpallimurul Valka jalgpallisõpradega.

Võistlused toimuvad kolmes vanusegrupis. 2002. aastal sündinud poisid mängivad 23.--24. augustil Valka jalgpallistaadionil, kus mõlemal päeval hakkavad mängud pihta kell 9. Teises vanusegrupis on 2005. aastal sündinud poisid, kes mängivad 23. ja 24. augustil Valga kunstmuruväljakul, samuti algusega kell 9. Kolmanda vanusegrupi moodustavad täiskasvanud mehed, kes mängivad 24. augustil Valga keskstaadionil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles