Raievõistlus Hummulis oli pikitud meelelahutusega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti raiesportlastest oli kõige edukam Taavi Ehrpais (paremal), kes lõppkokkuvõttes saavutas kõrge teise koha. Pildil talle konkurentsi pakkuv Sulev Tooming pidi leppima neljanda kohaga.
Eesti raiesportlastest oli kõige edukam Taavi Ehrpais (paremal), kes lõppkokkuvõttes saavutas kõrge teise koha. Pildil talle konkurentsi pakkuv Sulev Tooming pidi leppima neljanda kohaga. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Laupäev oli Hummuli rahvale elamusterohke, sest lisaks looduspäevale saadi mõisapargis osa rahvusvahelisest raievõistlusest.

Päev algas varahommikul, kui 23 võistlusest osavõtjat kogunes Hummuli lähedale raielangile, et võistluse «Hummuli Cup 2014» esimese ala ehk langetamisega pihta hakata. Kohal olid oma ala tipud kolmest riigist: Eestist, Soomest ja Valgevenest. Teiste hulgas osalesid mehed, kes sõidavad septembris raiespordi maailmameistrivõistlustele Šveitsi.

«Võistlus algas Harju keskmiselt,» ütles Luua metsanduskooli pikima staažiga raieõpetaja Tõnu Reinsalu, kellele see oli esimene taoline jõukatsumine. «Esimese korra kohta ei ole paha, sest siiani olen olnud pigem koolitaja või treeneri rollis. Mõtlesin, et tulen ja proovin, kuni jõuan veel saagi hoida,» naljatas Reinsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles