Otepää poiss osales suurkrossil Prantsusmaal

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Mündi
Henri Mündi Foto: Erakogu

Eelmisel nädalavahetusel peeti Prantsusmaal Pont-de-Vaux`s järjekordne 12 tunni kross quad`idele. Osa võttis 17 riiki kokku 86 võistkonna ja 257 piloodiga. Osales ka Otepää noormees Henri Mündi.

Võistlus koosnes kolmest kiiruskatsest. Esimene neist sõideti laupäeval, kestusega kolm tundi. Teine öösel kestusega viis tundi ja kolmas pühapäeva õhtupoolikul. «Enamuse sõidust püsis meeskond 20.–30. koha vahel. Parima positsiooni sõitis teise katse alguses välja Martin Toovis, olles mõnel ringil koguni seitsmes. Ootused ja lootused oli kõigil kõrgel,» ütles Eesti meeskonna mänedžer Aare Tamme.

«Siis aga algas viperuste jada, mis päädis mootori rikkega viimase katse viimastel ringidel. Meeskond langes tabelis kivina ja ruudulipu lehvides avastasime end 52. kohalt,» lisas Tamme.

Järgmine, Henri Mündile väga oluline start, on juba selle nädala lõpus Taanis, kus mees peab kaitsma oma 3. kohta Euroopa meistrivõistluste sarjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles