Volikogu juht Jaanus Raidal: kohtuasi on mõttetu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekordne Otepää vallavanem Kalev Laul (vasakul) ja endine vallajuht Kuldar Veere olid omavahel sõbralikud ja naerused, kui viimane uuele juhile tema kabinetti tutvustas.
Järjekordne Otepää vallavanem Kalev Laul (vasakul) ja endine vallajuht Kuldar Veere olid omavahel sõbralikud ja naerused, kui viimane uuele juhile tema kabinetti tutvustas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää volikogu esimees kohtuvaidlusesse tõsiselt ei suhtu, samuti kinnitavad umbusalduse läbisurunud, et uut koalitsiooni ei ole olemas. Uus vallavanem on nüüd aga Valga endine aselinnapea Kalev Laul.

«Kalev on valitud seaduslikult, probleeme ei ole. Kohtuasi on mõttetu – see ei anna mitte mingit tulemit,» ütles volikogu esimees Jaanus Raidal (VL Otepää). Tema meelest otsus midagi ei muuda.

Halduskohus otsustab mõne aja pärast, kas Otepää vallavanema toolil peaks tegelikult istuma valimisliidu Otepää Kodanik liige Kuldar Veere või uus vallajuht Kalev Laul, kes on endine Valga aselinnapea ja volikogu liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles