Päevakangelased tundsid end koolis koduselt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesel koolipäeval Keenis olid tähelepanu keskpunktis kooli noorimad, esimese klassi õpilased. Esireas vasakult Kessu Otto, Kerlin Poola, Kert Soom; teises reas vasakult Hugo Väärmaa, Oliver Ivask ja Karl-Oskar Kängsepp. Tagareas lapsevanemad ja laste ees klassijuhataja Pilve Kängsepp.
Esimesel koolipäeval Keenis olid tähelepanu keskpunktis kooli noorimad, esimese klassi õpilased. Esireas vasakult Kessu Otto, Kerlin Poola, Kert Soom; teises reas vasakult Hugo Väärmaa, Oliver Ivask ja Karl-Oskar Kängsepp. Tagareas lapsevanemad ja laste ees klassijuhataja Pilve Kängsepp. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Keeni põhikooli esimeses klassis alustas eile kooliteed kuus õpilast, kellele pakkusid tuge nii vanemad kui lemmikloomad. Väga eriline oli koolipäev perele, kus õde väikevenna aktusele saatis.

Kooliuksel tervitasid lapsi ja lastevanemaid õpetajad. Meeleolu oli pidulik, kõikjal võis märgata elevil, rõõmsaid ning puhanud nägusid.

Pisemad, esimesse klassi astujad, saabusid koolimajja isa-ema käekõrval, käes lillekimp klassijuhatajale. Kuna nad kõik kuuekesi olid juba aasta jagu käinud eelkoolis, ei olnud kooliruumid ega ka õpetaja neile võõras ja kõik tundsid end klassis koduselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles