Mudane krossirada röövis pronksmedali

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raskel rajal peetud võistlus röövis Henri Mündilt medalikoha.
Raskel rajal peetud võistlus röövis Henri Mündilt medalikoha. Foto: Erakogu

Möödunud nädalalõpul Taanis Solbjergi rajal peetud quad-sõidukite Euroopa meistrivõistlused olid täis närvipinget, sest laupäeval sadanud tugev vihm muutis raja läbimatuks mudamülkaks.

Korraldajad olid nõutud ja õhus rippus hulk küsimärke. Õhtuks jäi vihmasadu üle ja korraldajad võtsid ette meeleheitliku katse koorida traktoritega kogu raja ulatuses pealmine mudakiht. See ka õnnestus ja pühapäeval sai võistlus oma lõppvaatuse.

Sel hooajal üldiselt kehvalt startinud Otepää noormehe Henri Mündi stardiprobleemid jätkusid ka Taanis, selgub Otepää valla kommunikatsioonispetsialisti edastatud teates. Mõlemas stardis pääses mees esimestest kurvidest rajale võistlejate rivi teises pooles. Algas meeletu võitlus muda ja kellaga, et konkurentidele järele jõuda. Olukorra tegi raskeks rajale tekkinud üks sõidurööbas, mis tegi möödasõidud pea võimatuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles