Stuudio annab hooajale avapaugu festivaliga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval stuudio Joy korraldataval tantsufestivalil tutvustatakse huvilistele erinevaid tantsustiile. Fotol stuudio õpetaja Uģis Rācenis koos noortega eelmise aasta septembris toimunud stuudio hooaja avaüritusel tantsunumbriga esinemas.
Laupäeval stuudio Joy korraldataval tantsufestivalil tutvustatakse huvilistele erinevaid tantsustiile. Fotol stuudio õpetaja Uģis Rācenis koos noortega eelmise aasta septembris toimunud stuudio hooaja avaüritusel tantsunumbriga esinemas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Stuudio Joy juhi Marina Jerjomina sõnul alustab laulu- ja tantsustuudio oma 20. hooaega laupäeva pärastlõunal avatud uste päevaga, mille puhul saab Valga kultuurikeskuses teoks tantsufestival.

Kohale tulevad lisaks Joy tantsijatele ja lauljatele külalisesinejad Tartust, Võrust, Riiast ja Tallinnast. Päev algab töötubadega, kus juhendaja rollis ka külalistantsurühmade juhid.

«Huvilistele õpetatakse 40 minuti jooksul eri tantsustiilide põhisamme. Õpitut esitlevad osalejad nii üksteisele kui ka vaatajaskonnale,» selgitas stuudio juht. Stiilidest tulevad õpetamisele lastetants, house ja breik, vogue, tänava- ja estraaditants.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles