Õpetajatepere täienes kaheksa inimese võrra

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüllemäe põhikoolis alustas uuest õppeaastast tööd pikaajaliste pedagoogikogemustega klassiõpetaja Merle Roos, kes jagab tarkust esimese klassi astunutele. Pisipõnnid alustasid oma koolipäeva vaibanurgas. Koolis õpib uuel õppeaastal 66 õppurit, neist üheksa esimeses klassis.
Lüllemäe põhikoolis alustas uuest õppeaastast tööd pikaajaliste pedagoogikogemustega klassiõpetaja Merle Roos, kes jagab tarkust esimese klassi astunutele. Pisipõnnid alustasid oma koolipäeva vaibanurgas. Koolis õpib uuel õppeaastal 66 õppurit, neist üheksa esimeses klassis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi koolipingist ei tulnud sel aastal Valgamaa üldhariduskoolidesse ühtegi uut õpetajat, täienes pedagoogide pere kokku kaheksa õpetaja võrra.

Uued õpetajad asusid tööle Valga gümnaasiumi, Valga, Lüllemäe ja Hargla põhikooli. Paar pedagoogi on siiski veel maakonnas puudu. Eilse seisuga otsis Lüllemäe põhikool veel eripedagoogi ja Otepää gümnaasium inglise keele õpetajat.

17aastase tööstaažiga pedagoog Merle Roos tuli sellest õppeaastast Lüllemäe põhikooli klassiõpetajaks oma  lähisugulaste kutsel ja mõjutusel. «Olen ju juurega siitkandist ja eks miski kiskus ennastki siia tagasi. Õde, vend ja ema elavad ka samas ja nemad mind tagasi kodukanti kutsusidki,» rääkis kooli vilistlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles