Mess meelitas kohale hulgaliselt uudistajaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored tundsid erinevate huvitegevuste võimaluste vastu elavat huvi. Juhendajatelt päriti ringi tegevuse kohta ning kui see huvitav tundus, pandi nimi kirja. Esiplaanil ringijuhendaja Aire Hulkko, kes ootas lapsi mudilasringidesse.
Noored tundsid erinevate huvitegevuste võimaluste vastu elavat huvi. Juhendajatelt päriti ringi tegevuse kohta ning kui see huvitav tundus, pandi nimi kirja. Esiplaanil ringijuhendaja Aire Hulkko, kes ootas lapsi mudilasringidesse. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeva õhtupoolikul liikus Valga kultuurikeskuse poole laste- ja noorterodu, kuhu oli ennast poetanud ka emasid-isasid.

Noored pani kultuurikeskuse suunas liikuma huvitegevuse mess, kus tutvustati ligemale neljakümmet erinevat tegevusala, mida keskuses sel hooajal harrastada võib. Juba veerand tundi enne messi ametlikku avamist kihas maja lastest, noortest ja täiskasvanutest. Kahes saalis olid huviliste ootel ringide, seltside ja MTÜde esindajad.

«Mõelge hoolikalt läbi, mis teid huvitab, pärige ja kuulake juhendajate nõuandeid. Kui olete huvitegevuse välja valinud, registreeruge, kuid pidage ikka kevadeni vastu,» soovitas Valga aselinnapea Lauri Drubinš noortele messi avades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles