Piirikontrollijatele jäi silma kahtlane veos

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajutise piirikontrolli käigus läbis Valgas kontrolli üle 3500 transpordivahendi. Tööd jätkus nii piirivalve, politsei kui maksu- ja tolliameti töötajatele.
Ajutise piirikontrolli käigus läbis Valgas kontrolli üle 3500 transpordivahendi. Tööd jätkus nii piirivalve, politsei kui maksu- ja tolliameti töötajatele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas möödus USA presidendi visiidi tõttu taastatud ajutine piirikontroll üldjoontes rahulikult. Siiski tabasid kontrollijad nii tagaotsitava isiku kui pidasid kinni kahtlase veose.

Piirikontrolli ajal tohtis naaberriiki minna ainult piiripunktide kaudu. Eesti-Läti piiril töötas ööpäevaringselt kümme piiripunkti, politsei kontrollis ka lennujaamades ja sadamates Eestisse saabujate dokumente.

Ajutise piirikontrolli käigus läbis Valgas kontrolli 8020 isikut ja 3535 transpordivahendit. Kõige sagedasem probleem, millega kontrolli käigus kokku puututi, oli koju jäänud või kehtetud dokumendid. Ette tuli ka muid rikkumisi, näiteks auto tehnoülevaatuse puudumine. Sellised juhtumid anti politseile lahendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles