Ühistu endine juht: Mulle tehti liiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Tarbijate Ühistu eksjuht Olev Tomson korraldas piketi Tõrva südalinnas.
Tõrva Tarbijate Ühistu eksjuht Olev Tomson korraldas piketi Tõrva südalinnas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile, 5. septembril korraldas Tõrva Tarbijate Ühistu eksjuht Olev Tomson Tõrvas piketi. Tema sõnul on ettevõtmine ajendatud ühistu hilisemate juhtide valekaebusest ning kohtus antud valeütlustest.

«Tulin Tõrva rahvast ja oma endisi töökaaslasi informeerima sellest, kuidas mind kui ühistu juhti uute juhtide poolt vangi pandi ning esitati alusetu süüteo kaebus,» lausus Tomson. Piketi korraldas mees Tõrva Tarbijate Ühistu hoone ees, lisades, et koha valik tulenes paljuski sellest, et siin liigub palju inimesi, kellele oma väiteid tõestada.

«Kõik sai alguse sellest, et ühistu kaks liiget esitasid teadlikult vale süüteo teate, kus olid esitatud kahjuna sellised asjaolud, mis mitte kuidagi ei saanud kahju olla. Jutt käib Valgas Tõrva 1 oleva kinnistu ostust-müügist. Seetõttu olin ka kuus kuud vangis ja praegu olengi toonud kõik asjaolud välja, mis tõestavad iga minu väite õigsust. Tahan tähelepanu pöörata sellele, et mulle tehti liiga ja loodan, et rahvas saab teada, kuidas asjad tegelikult olid,» rääkis Tomson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles