Daaniel sai kogukonna toel tubli abilise

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitöötajad, kes otseselt seotud Daanieli tegemistega, said trepironijaga tutvuda ning firma esindajalt ka esmase koolituse. Fotol klassijuhataja Tiina Liivamägi koos Daanieliga uue abilise töövõimekust proovimas.
Koolitöötajad, kes otseselt seotud Daanieli tegemistega, said trepironijaga tutvuda ning firma esindajalt ka esmase koolituse. Fotol klassijuhataja Tiina Liivamägi koos Daanieliga uue abilise töövõimekust proovimas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Keeni põhikoolis oli 1. september tänavu tavalisest veelgi erilisem. Kohale saabus trepironija, mis mõeldud rasket lihasehaigust põdevale Daanielile.

Kevadel alguse saanud kampaania abil ostetud seadme tõi veidi pärast pidulikku avaaktust kooli Tervise Abi OÜ esindaja, kes kohe viis asjaosalistele läbi ka seadme kasutamiskoolituse.

Väike, kuid praktiline imevidin, mis akude jõul töötades suutis enda külge haagitud ratastooli kerge vaevaga trepist üles ja alla toimetada, üllatas oma tublidusega kõiki. «Akud peavad vastu umbes 500 trepiastet, siis peab neid jälle laadima. Eks sellest, kui palju te päeva jooksul seda kasutate, sõltubki, kas tuleb igal õhtul akud laadima panna või harvemini,» rääkis firma esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles