Suvi kujunes klubile edukaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti liiga viimane etapp petangis leidis aset Valgas Pedeli-äärsetel väljakutel. Valga klubile oli see üks suuremaid võistlusi, mis sellel aastal üldse korraldatud.
Balti liiga viimane etapp petangis leidis aset Valgas Pedeli-äärsetel väljakutel. Valga klubile oli see üks suuremaid võistlusi, mis sellel aastal üldse korraldatud. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valga petangimängijad võivad eestvedaja Tiit Kattai sõnul välihooajale joont alla tõmmates rahule jääda. Korraldati olulisi võistlusi, tunti võidurõõmu ning Varje Reede pääses ka Eesti koondisse.

Suuremad kordaminekud klubi tänavusel välihooajal olid Kattai hinnangul Eestimaa Spordiliidu Jõud meistrivõistlused petangis Tartus, mille Valga klubi võitis. Samuti naasti võiduga ka Viljandist EMSL Jõud linnade mängudelt. Eesti Spordiveteranide Seltsi meistrivõistlused kujunesid samuti Valga klubi liikmetele edukaks.

Meeste arvestuses saavutasid oma vanuseklassides meistritiitli Tiit Kattai ning Uudo Blaasen, Mihkel Lillemets tuli kolmandaks. Naistest saavutasid meistritiitli Elli Piller ning Varje Reede, kolmanda koha võitles välja Siiri Baranova. Klubide arvestuses tuli Valga kolmandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles