Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Veiselihakuust võtab osa rekordarv restorane

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Esmaspäevast algas taas veiselihakuu, kus osaleb sel korral rekordiliselt 44 söögikohta.

Programmi Eesti Maitsed eestvedaja Aivar Hanson rääkis, et ka toitude sobitamine veiniga on veiselihakuu juures uus. Veiselihakuul peavad 44 restorani kokad valmistama neljakäigulise menüü, mille juurde kuulub ka kolm veini.

Varem on veiselihakuu olnud ka kevadel. «Kui toorainepõhisest mugavast ajast rääkida, ongi selleks restoranides varakevad või hilissügis,» ütles Hanson.

Tagasi üles