Valgamaal kümme patustajat

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle-eestiliselt tuvastas maksuhaldur pooleteise kuuga kõige rohkem selliseid registreerimata töötajaid, kes teenisid leiba toidu ja joogi serveerimise valdkonnas.
Üle-eestiliselt tuvastas maksuhaldur pooleteise kuuga kõige rohkem selliseid registreerimata töötajaid, kes teenisid leiba toidu ja joogi serveerimise valdkonnas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maksu- ja tolliamet (MTA) on augusti lõpu seisuga teinud seoses töötamise registri rakendumisega äriühingutes ja objektidel päringuid 7720 töötaja kohta. Kontrollitud isikutest 12 protsendi puhul oli tööandja jätnud kande tegemata.

"Valgamaal on vaatluste käigus tuvastatud 10 ettevõtet, kes olid jätnud kokku registreerimata 18 töötajat. Eilse seisuga on nendest registrisse kantud 17," täpsustas Valgamaalasele maksu- ja tolliameti avalike suhete juht Rainer Laurits.

Üle-eestiliselt tuvastas maksuhaldur pooleteise kuuga kõige rohkem registreerimata isikuid toidu ja joogi serveerimise (181 töötajat), ehituse (157) ja jaekaubanduse (127) tegevusaladel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles