Selguvad maakonna parimad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parima tootmisettevõtte tiitli pälvinud Vahur Vuksi juhitav AS Bacula. Ettevõte on kogunud tuntust Puka vallas Aakres moose, kontsentreeritud mahlajooke ning jäätise- ja jogurtilisandeid valmistades.
Parima tootmisettevõtte tiitli pälvinud Vahur Vuksi juhitav AS Bacula. Ettevõte on kogunud tuntust Puka vallas Aakres moose, kontsentreeritud mahlajooke ning jäätise- ja jogurtilisandeid valmistades. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga maavalitsus, SA Valgamaa Arenguagentuur, MTÜ Valgamaa Omavalitsuste Liit ja MTÜ Valgamaa Partnerluskogu kuulutavad välja konkursi «Valgamaa ettevõtluse auhind 2013». Võitjad ja nominendid saavad tunnustuse osaliseks 7. oktoobril Valga kultuuri- ja huvialakeskuses peetaval Valgamaa ettevõtluskonverentsil, andis teada Valga maavalitsuse avalike suhete juht.

Tunnustuse pälvivad Valgamaa ettevõtjad, kes oma hea maine ja aktiivse tegevusega on aidanud kaasa maakonna positiivsele arengule. Komisjon valib tunnustatavad neljas kategoorias: parim tootmisettevõte, parim teenindusettevõte, parim uustulnuk ja ettevõtluse edendaja.

Nominente võivad esitada asutused, organisatsioonid, kohalikud omavalitsused, ettevõtted, äriühingud ja eraisikud. 

Nominente saab koos põhjendustega esitada 26. septembrini Valgamaa arenguagentuuri e-posti aadressil märgusõnaga «Ettevõtluse auhind». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles