Nädalavahetus tuleb suviselt soe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval võib temperatuur madalamates kohtades nulli lähedale langeda.
Esmaspäeval võib temperatuur madalamates kohtades nulli lähedale langeda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeva öö hakul sajab Eesti idaservas veel vihma. Pärast keskööd saju võimalus väheneb. Päeva peale tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on olulise sajuta. Taevas on aga võrdlemisi pilvine, seda kõrgemates õhukihtides üle Eesti liikuva madalrõhulohu tõttu.

Alles pärastlõunal alates Põhja-Eestist pilvekiht hõreneb. Tuul puhub idast ja kirdest sisemaal 2-7, saartel ja põhjarannikul hommikust alates 6-11 m/s. Õhutemperatuur on öösel 8..13, rannikul kuni 15, päeval 17..20°C.

Pühapäev on kõrgrõhkkonna servas sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5..10, rannikul kuni 14, päeval 16..20°C.

Esmaspäeval ulatub Eesti kohale kõrgrõhkkonna kaguserv. Ilm on sajuta. Puhub nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3..8, madalamates kohtades võib nulli lähedale langeda. Rannikul on sooja kuni 13, päeval 16..20°C.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles