Jooksu võit läks Võrru

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Start 4,5- kilomeetrilisele võistlusrajale on antud. Seekordsest põhijooksust võttis koos kepikõndijatega osa 193 spordisõpra.
Start 4,5- kilomeetrilisele võistlusrajale on antud. Seekordsest põhijooksust võttis koos kepikõndijatega osa 193 spordisõpra. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel sai juba 17. korda teoks Valga-Valka rahvajooks ja kepikõnd. Tänavu osales põhi- ja lastejooksus kokku ligi 400 jooksusõpra.

Kõigil jooksusõpradel oli võimalik soetada eurone loteriipilet, millega sai toetada Valga haiglale kolposkoobi ostmist. See on 10- kuni 40kordse suurendusega mikroskoop, mis võimaldab arstil paremini näha rakuliste muutuste asukohta, ulatust ja tõsidust.

Võistluspäev algas lastejooksudega. Selles võtsid üksteiselt mõõtu tüdrukud ja poisid 6. klassini 1250meetrisel rajal. Põhijooksule ning kepikõnnile ümber paisjärve Valgast Valka ning tagasi anti start kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles