Hooaja saavutusi pärssisid vähene trenn ja õhuke rahakott

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvvase meeskonnakaaslased tegid mehele positiivse üllatuse ning andsid autole täiesti uue välimuse, kui ta üle lahe tööd rabas teha.
Kuvvase meeskonnakaaslased tegid mehele positiivse üllatuse ning andsid autole täiesti uue välimuse, kui ta üle lahe tööd rabas teha. Foto: Märt Kuvvas

Augustis lõppes maakonna autosportlase, täpsemalt driftisportlase Märt Kuvvase hooaeg, mil ta saavutas Eesti meistrivõistlustel pro-klassis üldarvestuses 13. koha.

Mees ise oma saavutusega rahul ei ole. «Hooaeg ei läinud just kõige paremini. Autovahetus mõjus päris kõvasti. Toyota ei ole ikka sama, mis BMW oli.  Toyota on võrreldes bmw-ga raskemini juhitav ja kuna alustasin bmw-ga, siis raske on ümber harjuda, kuid kokkuvõttes ma autovahetust ei kahetse. Minu auto on Eestis siiski midagi erilist ja ainulaadset – mul on ainukesena Toyota Supra,» selgitas Kuvvas.

Tema sõnul jäi eelkõige puudu trennist. «Sel aastal ei saanud ühtegi korda trenni teha – lihtsalt raha nappuse tõttu. Autoga sain sõita vaid võistluste ajal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles