Suitsusauna ukseavas rippus surnukeha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Just sellest vanast, otse Käärikule viiva tee ääres olevast suitsusaunast leidsid uudishimulikud uitajad mõne päeva eest surnukeha.
Just sellest vanast, otse Käärikule viiva tee ääres olevast suitsusaunast leidsid uudishimulikud uitajad mõne päeva eest surnukeha. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Laupäeval tabas Otepää vallas Sihva külas Kondi kortermajade juures asuvat mahajäetud suitsusauna uudistama läinud inimesi šokk.

Tühi suitsusaun asub otse Käärikule viiva tee ääres. Uudishimust sauna vaatama läinud inimesi tabas ust lahti tõmmates paras õudus: ukseavas rippus kõhuli lati peal inimese surnukeha, mis tugevate lagunemistunnustega. Leidjate sõnul oli laiba asend kummaline ja õõvastav. «Justkui keegi oleks ta sinna pannud,» kommenteeris üks leidjatest, kes soovis anonüümseks jääda.

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peiteli kinnitusel sai politsei teate Sihva külas suitsusaunast leitud surnukeha kohta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles