Mälumängusari ühendab mulke

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mälumängusarja eestvedaja Kai Kannistul on hea meel, et nii Valga- kui Viljandimaal on mäng omaks võetud.
Mälumängusarja eestvedaja Kai Kannistul on hea meel, et nii Valga- kui Viljandimaal on mäng omaks võetud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Oktoobri keskel käivitub taas viie kihelkonna mulke ühendav mälumängusari. Valgamaale jõuab see jaanuaris, kui võõrustaja rollis on Põdrala vald.

Mängu eestvedaja, Viljandimaa Karksi valla kultuurikeskuse juhataja Kai Kannistu sõnul innustab sarja juba kolmandat korda käima lükkama eelmistel hooaegadel saadud positiivne tagasiside. «Tunnen, et mäng on omaks võetud. Seda nii tavamängijate kui omavalitsusjuhtide seas. Omavalitsusjuhid võtavad võimalust mäng korraldada kui auasja.»

Sama kinnitasid nii Helme vallavanem Tarmo Tamm kui Põdrala vallavanem Aivar Uibu. Helme vald oli võõrustaja rollis tänavu märtsis, kui võistlus leidis aset Alal. Põdrala vallas Riidajas saavad mälumänguhuvilised kokku tuleva aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles