Valgas tuli välja hulk salasigarette

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgast 24. septembril leitud salasigaretid
Valgast 24. septembril leitud salasigaretid Foto: Maksu- ja tolliamet

Maksu- ja tolliameti (MTA) pressiesindaja Uku Tampere andis teada, et täna, 24. septmembril leidsid ameti töötajad Valgast 85 600 Vene Föderatsiooni maksumärkidega ja maksumärkideta sigaretti. "Sigaretid olid peidetud mitmesse kohta, sealhulgas sõidukisse ja garaaži," täpsustas ta.

Septembris on avastanud üle Eesti nii salasigarettide vaheladusid kui suuremaid üle piiri salakaubana veetud koguseid salasigarette. Neid on leitud selle kuu jooksul Tampere sõnul Valgamaalt ka varem. "Aga kuna kuu on poolik, siis täpset numbrit maakonna kohta ei ole võimalik veel öelda.«

Maksu- ja tolliameti tollikorralduse osakonna juhataja asetäitja Raul Koppelmaa sõnul on septembris ametnikud avastanud nii keskmise suurusega salasigarettide vaheladusid, sõidukitesse peidetult salasigarette üle piiri vedada üritanud isikuid kui ka juba turule müüki jõudnud salasigarette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles