Rajaleidjad aitavad keskuses sihte seada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa Rajaleidja keskuse avamise haripunkt oli lindilõikamine, mis leidis aset politsei maskoti Lõvi Leo ja TORE-Vandi valvsa pilgu all. Oma panuse andsid SA Innove Rajaleidja arenduskeskuse juhataja Urve Sellenberg (vasakult), Valga maavalitsuse maasekretär Tõnis Lass, Valga linnapea Kalev Härk, hoone omanik ja ettevõtja Allain Karuse ning aasta maanoor Timo Arbeiter.
Valgamaa Rajaleidja keskuse avamise haripunkt oli lindilõikamine, mis leidis aset politsei maskoti Lõvi Leo ja TORE-Vandi valvsa pilgu all. Oma panuse andsid SA Innove Rajaleidja arenduskeskuse juhataja Urve Sellenberg (vasakult), Valga maavalitsuse maasekretär Tõnis Lass, Valga linnapea Kalev Härk, hoone omanik ja ettevõtja Allain Karuse ning aasta maanoor Timo Arbeiter. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile avasid pidulikult uksed 16 Rajaleidja keskust üle Eesti, nende seas Valgamaa oma.

Valgas olid kohal maakonna koolide, lasteaedade, omavalitsuste ja koostööpartnerite esindajad, kes asjaosalistele häid koostöösoove edastasid, ja selle märgiks lilli ja meeneid kinkisid.

Valgamaa Rajaleidja keskuse juhataja Jaanika Käst tundis heameelt, et just meie maakonna koolid – Hargla, Keeni ja Riidaja põhikool – olid esimesed vabariigis, kes keskusega lepingu sõlmisid. «Me ei saa kõiki aidata, kuid kõik lapsed peavad saama võimaluse edukaks eluks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles