Postkontoriga koos kaovad ka pangateenused

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõuni raamatukogusse koliva postipunkti lahtiolekuajad on pisut külastajasõbralikumad, kui need Hellenurme postkontoril olid.
Nõuni raamatukogusse koliva postipunkti lahtiolekuajad on pisut külastajasõbralikumad, kui need Hellenurme postkontoril olid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Oktoobris asendub postkontor Palupera vallas postipunktiga, kolides seejuures Hellenurmest Nõuni raamatukogusse. Uues kohas on uksed lahti kauem, paraku pole seal võimalik postipanga teenuseid kasutada.

Mäletatavasti soovis Eesti Post kaks aastat tagasi klientide nappusele viidates postiteenuse osutamise Palupera vallas sootuks lõpetada. Kuna ettevõte jäi Valgamaa Omavalitsuste Liidu ja meedia kriitikatule alla ning seadus näeb ette, et vähemalt üks Eesti Posti punkt peab igas vallas olema, asuti sulgemisotsuse asemel Hellenurme postkontorile alternatiive otsima.

Lõpuks löödi käed Nõuni raamatukoguga, mis külastajatele kauem avatud kui Hellenurme raamatukogu. Kui seni on Hellenurme postkontorit olnud võimalik külastada kolmel päeval nädalas ajavahemikus 13.30–15.30, siis Nõuni postipunkti lahtiolekuajad on pisut külastajasõbralikumad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles