Ivar Unt valiti tagasi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projektijuht, Valga maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Ivar Unt
Projektijuht, Valga maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Ivar Unt Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeval, 29. septembril toimunud Reformierakonna Valga piirkonna üldkoosolekul valiti esimeheks Valga linnavolikogu esimees Ivar Unt, kellele lisaks valiti piirkonna juhatusse Enno Kase ja Lauri Drubinš.

«See, et mind tagasi valiti, on tunnustus õige asja ajamise eest. Minu eesmärk on suurem inimeste kaasamine kohaliku elu korraldamisse. Reformierakond on avatud kõigile, kes soovivad panustada,» ütles Unt.

Ivar Unt on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna ja töötab praegu Valga maavalitsuses arengu ja planeeringu osakonna juhatajana. Aastatel 1999–2011 töötas Unt Valga linnavalitsuses aselinnapea ja linnapeana.

Valgamaal on üle 400 reformierakondlase, kellest 176 kuulub Reformierakonna Valga piirkonda, mis asutati 1995. aastal. 2013. aasta kohalike omavalitsuste valimistel sai Reformierakond Valgas kuus mandaati ja 1357 häält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles