Tõsine trenn võtab särgi märjaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel hooajal tantsib kultuurikeskuse huviringis 14 last ning klubi Cris ridades 20 tantsuhuvilist. Veidi teeb aga õpetajale muret täiskasvanute vähesus.
Sel hooajal tantsib kultuurikeskuse huviringis 14 last ning klubi Cris ridades 20 tantsuhuvilist. Veidi teeb aga õpetajale muret täiskasvanute vähesus. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga kultuurikeskuses on lapsed ja noored peotantsijad uut hooaega trennidega juba alustanud. Täiskasvanud huvilisi võiks aga rohkem olla.

«Käsi sirutada, selg sirgu, pea püsti, keha liikuma!» kõlasid õpetaja Marika Lalini käsklused kultuurikeskuse saalis, kus tantsuklubi Cris kuus noorema ja neli vanema rühma paari parajasti sambasamme harjutasid.

«Nemad siin on tantsinud mitu aastat, mõnel läheb juba kaheksas-üheksas hooaeg. Tantsuklubi Cris saabki täiendust kultuurikeskuse huviringis osalenud tantsuhuvilistest, keda vanemad trennides, laagrites, võistlustel ja erinevatel sõitudel osalemisel tublisti toetavad,» rääkis Lalin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles