Vallasaun saab hädavajalikku värskendust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata sellest, et pesuruum just miljonivaadet ei paku, külastajaid jagub ning sauna sulgemine vallas kõne alla ei tuleks.
Hoolimata sellest, et pesuruum just miljonivaadet ei paku, külastajaid jagub ning sauna sulgemine vallas kõne alla ei tuleks. Foto: Cärol Tutk / Valgamaalane

Puka vallal on plaanis avalikus saunas põhjalik remont teha. Seda, et ihuharimiskohta rahvale jätkuvalt hädasti tarvis on, kinnitavad nii kütja kui saunalised.

Puka vallavanema Heikki Kadaja sõnul on sauna vajalikkus aastatega kinnitust saanud. «Mõni aasta tagasi levis jutt, et saun suletakse ja saime kohe paljude allkirjadega avalduse,» selgitas Kadaja. «See oli siis valehäire, aga inimeste arvamus on meile teada ja meie ülesanne seda arvestada.»

Hoone on ehitatud 1965. aastal ja eelmine suurem remont oli seal 1994. aastal. Kuna saun vajab nüüdseks hädasti värskendust, kuulutaski vallavalitsus septembris välja hanke, millel osales kaks ettevõtet: Semt OÜ ja Pemate OÜ. Parima pakkumuse tegi Pemate OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles