Otepää reformierakondlased said uue juhi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Arukuusk
Alar Arukuusk Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeval, 1. oktoobril toimunud Reformierakonna Otepää piirkonna üldkoosolekul valiti esimeheks Alar Arukuusk. Lisaks piirkonna juhatusse Merlin Müür, Enn Sepma, Aivar Nigol, Meelis Mälberg ja Rein Pullerits.

«Mul on au saada valituks juhtima Otepää piirkonda,» sõnas Arukuusk. «Minu eesmärgiks on aktiivsete ja tegusate inimeste kaasamine kogukondliku elu korraldamisesse, samuti aktiviseerida Reformierakonna tegemisi ja  suurendada piirkonna liikmeskonda. Meie piirkond on avatud kõigi jaoks, kes soovivad panustada.»

Alar Arukuusk on lõpetanud Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna ja 2005. aastast juhib ta Tehvandi spordikeskuse tööd. Oma organiseerimisvõimeid on Arukuusk näidanud Otepääl MK-etappide läbiviimisel.  Aastatel 1993 kuni 2004 on ta töötanud Klubis Tartu Maraton.

Arukuusk on Eesti Reformierakonna liige 2002. aastast.

Otepääl on kokku 40 Reformierakonna liiget, piirkond on asutatud 2001. aastal ja seda on varasemalt juhtinud Neeme Ernits, Andres Arike ja Aivar Nigol. 2013. aasta kohalike omavalitsuste volikogude valimistel sai Reformierakond Otepääl 3 mandaati ja 481 häält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles