Pallurid end uuesti üllatada ei lasknud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtuvad Valga / Maks & Moorits ning Haabersti SK. Foto on illustreeriv
Kohtuvad Valga / Maks & Moorits ning Haabersti SK. Foto on illustreeriv Foto: Rein Säinas/

Neljapäeval, 2. oktoobril peeti Valga spordihallis meeste korvpalli karikavõistluste kaheksandikfinaalide korduskohtumine BC Valga / Maks & Mooritsa ning Audentese SG / Noortekoondise vahel.

Teisipäevases esmakohtumises võtsid Audentese noored pallurid Valga meestelt üllatusvõidu. kui võitsid kohtumise 101 : 95. Korduskohtumises oleks neile piisanud võidust või ka viiepunktilisest kaotusest, et karikasarja järgmisesse ringi saada. Valgalaste õnneks sellist suurüllatust ei juhtunud ning seekord leidis pealinlaste karikavõistluste teekond oma lõpu Valgas.

Audentese SG / Noortekoondis võitis küll nii esimene veerandaja tulemusega 31 : 23 kui ka poolaja 54 : 52, kuid teisel poolajal panid kogenumad mängumehed oma paremuse maksma ning kodusaalis võeti magus võit skooriga 101 : 76. Valga / Maks & Mooritsa poolt skoorisid Reinis Strupovic 25, Edgars Krumins 21 ning Jurijs Aleksejevs 20 punktiga. Audentese poolt vastas Siim Markus Post 23 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles