Kesklinn vajab uut nägu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on Tõrva linna keskväljak üpris armetus seisus. Olukord on tekitanud pahameelt nii linnaelanike, ettevõtjate kui linnakülaliste hulgas. Seepärast ongi linnajuhid väljaku kordategemise südameasjaks võtnud.
Praegu on Tõrva linna keskväljak üpris armetus seisus. Olukord on tekitanud pahameelt nii linnaelanike, ettevõtjate kui linnakülaliste hulgas. Seepärast ongi linnajuhid väljaku kordategemise südameasjaks võtnud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva linnajuhid on võtnud nõuks linna keskväljak ja selle ümbrus korda teha, et kujuneks välja pilkupüüdev linnasüda.

«Meil on linna keskväljakuga väga ambitsioonikad plaanid. Just käisime koos arhitektiga, kes hakkab tegelema väljaku arhitektuurikonkursi tingimuste kokkupanekuga, linnasüdames ringi,» selgitas linnapea Maido Ruusmann.

Linnavalitsusel on plaanis korraldada üleriigiline konkurss, et koostöös Eesti Arhitektide Liiduga kujundada välja linnasüda, mis haaraks enda alla keskväljaku, turuala, purskkaevu ümbruse ja veski puhkeala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles