Parim pilt viib presidendi sviiti

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaagjärve mõis ja mõisapark
Kaagjärve mõis ja mõisapark Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Riigile kuuluv sihtasutus keskkonnainvesteeringute keskus (KIK) on viimasel viiel aastal toetanud enam kui saja mõisa- ja lossipargi korrastamist. Kuni 3. novembrini kutsub KIK neid ilusaid looduskeskkondi fotodele jäädvustama.

«Käes on parkides viibimiseks kõige ilusam aastaaeg. Kutsume inimesi veel enne, kui lehed täiesti puudelt langevad, mõisaparkidesse jalutama, neid pildistama ning seeläbi tunnustama ka nende inimeste tööd, kes seisavad hea selle eest, et ajaloolised pargid unarusse ei jääks,» ütles KIKi kommunikatsioonijuht Elina Kink.

Võistlusel osalemiseks tuleb teha pilt vähemalt ühest neist parkidest ning postitada see fotokeskkonda www.camorka.com. Tegemist on kodumaise pildivõistluse rakendusega, mida saab kasutada nii internetis kui nutitelefonis. Keskkonnas tuleb luua konto, pärast mida saab kergesti lisada meelepärasele võistlusele pilte või siis piltidele hääli jagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles