Tunnustuse pälvis 19 ettevõtjat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parimaks teenindusettevõtteks tunnistatud AS A.Karuse juhile Allain Karusele andis Valga linnavalitsuse poolt lillekimbu üle avalike suhete spetsialist Hele Heletäht.
Parimaks teenindusettevõtteks tunnistatud AS A.Karuse juhile Allain Karusele andis Valga linnavalitsuse poolt lillekimbu üle avalike suhete spetsialist Hele Heletäht. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäevane ettevõtluskonverents Valga kultuurikeskuses sai piduliku punkti Valgamaa parimate ettevõtete tunnustamise ja auhindade jagamisega.

Parimaks teenindusettevõtteks valitud AS A.Karuse omanik Allain Karuse ütles vahetult pärast autasustamist, et alati on hea meel, kui tegemisi märgatakse. Eelmisel aastal oma 20. tegevusaastat tähistanud firma, mis tegeleb sõiduautode impordi ja müügiga ning pakub transporditeenust, annab tööd 40 inimesele. «2013. aastal investeerisime uutesse autodesse,» lisas Karuse.

Tuntust on ettevõte  kogunud aktiivse sponsorina. Nad on toetatud motokrossiüritusi ja olnud sponsor maailmameistrivõistlusel osalenud motosporlasele Avo Leokile. Lisaks toetab firma Valga korvpallikooli, maadlusklubi ja Oti spordiklubi noort suusatajat Keijo Priksi. Tihe side on ettevõttel ka Valga asenduskoduga Kurepesa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles