Mitmesaja valgamaalase tulud luubi all

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksu- ja tolliameti teenindusosakonna juhtivspetsialisti Hannes Udde sõnul tuleb tänavu tulumaksu tasuda 3,6 miljonit eurot mullusest enam.
Maksu- ja tolliameti teenindusosakonna juhtivspetsialisti Hannes Udde sõnul tuleb tänavu tulumaksu tasuda 3,6 miljonit eurot mullusest enam. Foto: Toomas Tatar / Postimees / Scanpix

Maksu- ja tolliamet (MTA) võtab lähiajal ühendust 8077 inimesega, kes ei ole veel oma 2013. aasta füüsilise isiku tuludeklaratsiooni esitanud või on jätnud osa tulu deklareerimata.

"Valgamaal elavatest isikutest on järelkontrolli nimekirjas 203 isikut, neist 93 isikul on deklaratsioon esitamata, 110 on esitanud," täpsustas MTA avalike suhete juht Rainer Laurits.

Ameti teenindusosakonna juhtivspetsialist Hannes Udde nentis, et võrreldes eelmise aastaga on inimeste arv, kellega amet ühendust võtab, 2449 võrra väiksem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles