Kink toob koolile parema internetiühenduse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rants (vasakult), Valga linnapea Kalev Härk, Valga vene gümnaasiumi direktor Marina Krotova ja õppealajuhataja Airi Mägi sümboolse tšekiga.
Valga linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rants (vasakult), Valga linnapea Kalev Härk, Valga vene gümnaasiumi direktor Marina Krotova ja õppealajuhataja Airi Mägi sümboolse tšekiga. Foto: Eva Tšepurko

Eile, 9. oktoobril pidas Valga vene gümnaaisum 95. sünnipäeva.

Õnnitlema tuli mitu Valga haridusasutuste juhti ning linnas tegutsevate mittetulundusühingute ja huviringide esindajat. Kohal olid ka naaberlinna koolide juhid. «Kingitusi ja häid soove oli palju, üks kingitus aga üllatas kooliperet nii, et saal võttis selle vastu pika tugeva aplausiga,» andis teada kooli haridustehnoloog Eva Tšepurko.

Nimelt kinkis Valga linnavalitsus koolile 1000 eurot WiFi-võrgu uuendamiseks. See kingitus on Tšepurko sõnul koolile digipöörde tegemisel suureks abiks, sest praegune võrk ei luba WiFit paljudel kasutajatel samaaegselt kasutada. Pealegi ei ulatu võrk koolimaja kõikidesse ruumidesse.

«Nüüd saab kool moodsa WiFi-võrgu, mis kasutusvõimalusi avardab,» rõõmustas haridustehnoloog. Digipööre projekt kulmineerub 4. detsembril Tallinnas lauluväljaku klaassaalis, kus digipöördes osalevate pilootkoolide seast kuulutatakse välja võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles