Täiskasvanud õppija nädal tõi tunnustust

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa aasta õppija on Valgamaa kutseõppekeskuse kutseõpetaja Klaire Vaher.
Valgamaa aasta õppija on Valgamaa kutseõppekeskuse kutseõpetaja Klaire Vaher. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Täna keskpäeval algab 17. täiskasvanud õppija nädal «Õige aeg on õppida» tunnustusüritusega Haapsalu kutsehariduskeskuses, kus kuulutatakse välja aasta õppija, koolitaja, koolitussõbralik organisatsioon ning koolitussõbralik omavalitsus. Kogu nädala jooksul on tähelepanu all täiskasvanute oskused ja enesetäiendamine.

Selgunud on ka maakondade tublimad. Valgamaa aasta õppija on Valgamaa kutseõppekeskuse kutseõpetaja Klaire Vaher. Tema kolleeg Priit Lomp, kes on kutseõppekeskuse haridustehnoloog ja arvutiõpetaja, pälvis maakonna aasta koolitaja tiitli. Tänavune kõige koolitussõbralikum organisatsioon on Valgamaal Rahel Puit OÜ. Aasta kõige koolitussõbralikum omavalitsus on maakonnas Tõrva linn.

Täiskasvanud õppija nädala maakondlikel üritustel on fookuses täiskasvanuõppe võimalused. Maakondades toimuvad ka rahatarkuse koolitused, mille eesmärk on anda finantsalaseid teadmisi ja näpunäiteid igapäevaeluks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles