Tõrva Kodu elanikele meeldib loomadega tegeleda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Kodu elanikele – Renele (vasakult), Vahurile ja Peetrile – meeldib hoolitseda Valga loomade varjupaiga asukate eest.
Tõrva Kodu elanikele – Renele (vasakult), Vahurile ja Peetrile – meeldib hoolitseda Valga loomade varjupaiga asukate eest. Foto: Kristel Laurits

Koostöös töötukassaga on mitu Tõrva Kodu elanikku leidnud tegevust Valga loomade varjupaigas. Meestele töö meeldib ning nad on valmis vastu võtma uusi väljakutseid.

Tõrva Kodu elanikud Vahur, Rene ja Peeter on varjupaigas korra nädalas tööd tegemas käinud kolm kuud. Hiljuti, kui Tõrva Kodu külastasin, olid mehed tegevusjuhendaja Kristel Lauritsaga just Valga poole sõitmas, et viimast korda loomade varjupaika minna, nagu leping ette näeb.

«Mina tahan tööd teha, loomad ka väga meeldivad. Olen nõus sinna minema ja rahata tööd tegema,» sõnas Rene. Mehele meeldivat ka savikojas meisterdada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles