Meistritiitel rändas Võrru

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Valga piljardiklubi mängija Gaari Voitka Pühajärvel.
Pildil on Valga piljardiklubi mängija Gaari Voitka Pühajärvel. Foto: Liis Peet

Pühapäeval, 12. oktoobril kogunes Valga bowling`ukeskuse piljardisaali seltskond piljardihuvilisi, et maha pidada tuline heitlus maakonna meistritiitli pärast Ameerika piljardi 8-palli-mängus.

Pikka võistluspäeva alustati kell 12 ja meistritiitlit tuli jahtima 19 piljardisõpra. Kolmeteistkümnele kohalikule harrastajale tulid konkurentsi pakkuma ka naabrid Tartust ja Võrust. Kuni veerandfinaalideni mängiti kahe miinuse süsteemis kolme geimivõiduni. Edasi juba aga play-off-süsteemis nelja geimivõiduni.

Uued katted saanud piljardilaudadel käis tihe ning võitluslik rebimine parimate väljaselgitamisel ja kahjuks kohalikele piljardiässadele seekord võiduõnn ei naeratanud. Paremad Valga piljardiklubi mängijad olid Tiit Kattai ja Rene Soldan, kes jäid jagama 5.–9. kohta. Parim noormängija oli 13. kohaga lõpetanud Sairos Piir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles