Valga linna uus sotsiaalpedagoog on Liina Taits

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Taits
Liina Taits Foto: Erakogu

Valga linnavalitsuses alustas tänasest tööd sotsiaalpedagoog Liina Taits, kelle tööülesanne on kaasa aidata Valga põhikooli õpilaste probleemide lahendamisele, et kujundada häid suhteid nii õpilaste ja õpetajate kui laste endi vahel.

Uus pedagoog on elupõline valgalane ja Valga gümnaasiumi vilistlane.

Liina Taits on saanud rakendusliku kõrghariduse Tartu Kõrgemast Meditsiinikoolist ja täiendanud teadmisi täiendkoolitustel sotsiaal- ja õigusvaldkonnas. Praeguseks on tal 13 aastat töökogemust justiitsministeeriumi haldusalas, kus üks tööülesannetest oli tegelemine noortega, kes olid seadustega pahuksisse sattunud.

Taitsi sõnul oli see hea kogemus, mis näitas, millistest probleemidest õigusrikkumised võivad alguse saada. Seda teadmistepagasit saab ta nüüd oma uues ametis ära kasutada ja tegeleda koolis ennetustööga.

«Muidugi mõista on sotsiaalpedagoogi ametis väga vajalik varajane info ja õigeaegne sekkumine, hea koostöö lastevanematega ja meeskonnatöö klassijuhatajate ning teiste õpetajatega,» ütles linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rants.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles