Saalihoki võit läks lõunanaabritele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihoki meistrivõistlused
Saalihoki meistrivõistlused Foto: Erakogu

Laupäeval, 11. oktoobril peeti Valga spordihallis maha suurejooneline kolme riigi võistkondade saalihokiturniir Valga Floorball Cup 2014. Pika turniiri võitja selgus alles hilistel tundidel.

Mängud algasid kell kümme, kui kohtusid kodumeeskond Valga Välk ning Läti võistkond Brenguļu Alus. Kokku osales turniiril kaheksa võistkonda kolmest riigist. Lisaks eelmainitutele osalesid turniiril veel võistkonnad Tallinn United ja Tartu Tornaado Eestist, Rigas Bigfoots ja Comi Lätist ning Sharks ja PskoBar Venemaalt.

Kui mängude esimene ring tehtud, sai teoks ka ametlik avatseremoonia. Sõnavõtuga esines Valga linnapea Kalev Härk ning muusikalise etteaste eest hoolitses CUBA ja BAC$. Seejärel jätkus turniir oma tavapärast rada.

Võistkonnad olid väga tasavägised ning kohamängudele pääsejad selgusid väga tihedas konkurentsis.

Pikk võistluspäev sai lõpu õhtul pärast kella kaheksat, kui selgus turniiri võitja. Kaksikvõit läks seekord Lätimaale. Esimeseks võitles end Rigas Bigfoots, jättes poodiumi keskmisele astmele võistkonna Brenguļu Alus. Kolmanda koha võitles välja Venemaa esindus Sharks. Riburada järgnesid neile Tallinn United, Valga Välk, Tartu Tornaado, Comi ning PskoBar.

Tegemist oli juba viienda järjestikuse saalihokiturniiriga Valgas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles