Noored hakkavad lahinguid lööma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi paintball ehk värvikuulilahing on meelelahutuslik ja osalejatele lõbus ajaviide, on võitmiseks vaja head meeskonnatööd ja vastaste ülekavaldamist.
Kuigi paintball ehk värvikuulilahing on meelelahutuslik ja osalejatele lõbus ajaviide, on võitmiseks vaja head meeskonnatööd ja vastaste ülekavaldamist. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järgmise nädala kolmapäeval võib Valgas Priimetsa terviserajal märgata suuremal hulgal tegelasi, kes, relvad käes, metsa all liiguvad.

Rahustuseks võib märkida, et tegemist ei ole siiski kaitseväe või Kaitseliidu õppusega ning relvadega täristama ei hakata – või siiki, kuid vaikselt. Tulemas on Valga avatud noortekeskuse korraldatav värvikuuliturniir. Võistlus viiakse läbi Priimetsa terviserajal ning sellest saavad osa võtta kõik 14–21aastaste Valgamaa noorte viieliikmelised võistkonnad.

Turniirist osavõtmiseks tuleb kõigepealt võistkond Valga noortekeskuses registreerida ning tasuda ka osavõtumaks, mille eest kaetakse osalejate toitlustamine. Et osavõtt on piiratud, kehtib reegel, kes ees, see mees. Teisipäeva õhtuse seisuga oli registreerunud juba kaheksa võistkonda. Täpsemat infot saab noortekeskuse noorsootöötajalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles